© Powered by SiteSpirit

 
PI&Q Adres/route Mail ons
Werk Over ons
Terug naar overzicht
Huisstijl
Brochures
Boeken
Websites
Diversen

RIETVELD by Rietveld

RIETVELD by Rietveld is een initiatief van Egbert Rietveld (1961) - een kleinzoon van Gerrit Rietveld - en achterkleinzoon
Ries Seijler (1962). De twee achterneven willen 'de wereld laten zien dat Rietveld meer is dan alleen de Rood-Blauwe of de Zig Zag stoel'. Precies 40 jaar na het overlijden van Gerrit Rietveld, richtten zij het bedrijf RIETVELD by Rietveld op.


Omdoos Kratstoel

De Kratstoel Junior zal als compact bouwpakket in museumwinkels en op Schiphol aangeboden worden. Ontwerp een makkelijk hanteerbare verpakking die als handbagage kan worden mee genomen. Daarnaast zal deze doos ook bescherming moeten bieden tijdens intercontinentaal containervervoer. De referenties naar de rijke historie en elementen van 'De stijl' mogen natuurlijk niet ontbreken.

rietveld3.jpg

Brochure

De twee nazaten van Gerrit Rietveld willen hun nieuwe initiatief in beeld brengen. De brochure zal naast een grote groep kenners van design ook door de hele familie Rietveld kritisch worden bekeken. Een belangrijke doelgroep voor onze enthousiaste opdrachtgevers en dus ook voor ons.

rietveld1.jpg

Beursflyer Interni Milaan 2008

Voor de beurs is een compact overzicht van de collectie nodig. Betaalbaar maar toch graag een tikje bijzonder. Met een speciale vouwwijze is het RIETVELD signatuur herkenbaar gemaakt.

rietveld2.jpg

Webshop

site-rietveld.jpg