© Powered by SiteSpirit

 
PI&Q Adres/route Mail ons
Werk Over ons
Terug naar overzicht
Huisstijl
Brochures
Boeken
Websites
Diversen

Sint Antonius ziekenhuis

Het St. Antonius Ziekenhuis heeft 6 locaties in Utrecht en omgeving. De beste medische en verpleegkundige zorg en service zijn samen met onderzoek en opleiding de belangrijkste activiteiten van het St. Antonius Ziekenhuis. Het St. Antonius is een modern topklinisch opleidingsziekenhuis, waar vrijwel alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Landelijk is het ziekenhuis bekend vanwege de behandeling van patiŽnten met hart-, vaat- en longziekten. Verder worden er veel artsen en verpleegkundigen opgeleid.


Campagne 100 jaar St. Antonius

Het is nog niet zo bekend dat het St.Antonius meerdere locaties in de Utrecht zelf heeft. In het kader van het 100 jarige bestaan kan dat extra worden uitgelicht. Het thema 'bevallen' wordt daarbij ingezet omdat de gynaecologische kliniek net naar de nieuwste inzichten is aangepast.

Onze partners van Concept Company en Wieks hebben de plannen en prachtige slogan uitgedacht. PI&Q heeft zorg gedragen voor het beeldconcept en campagnelogo. De interne studio van het Ziekenhuis heeft de doorvertaling van de middelen gerealiseerd.

sint-antonius.jpg